top of page

ČESTA PITANJA

KOJE SU CENE SVETLEĆIH REKLAMA?

Nemamo standardan cenovnik. Cene zavise od individualnih zahteva, poput dimenzije, dizajna, logoa, motiva ili teksta koji želite.

Predlažemo da nas kontaktirate i objasnite Vaš zahtev i ideju, na osnovu čega možemo napraviti ponudu i uz vaše sugestije dati najbolje rešenje.

Kontakt:

promodekor.rs@gmail.com

062 828 81 20

KOJI JE ROK IZRADE SVETLEĆIH REKLAMA?

Trenutni rok izrade je 10 do 14 dana. Ukoliko imate hitan zahtevm, po dogovoru možemo izaći u susret. Budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

DA LI SVETLEĆE REKLAME ŠALJETE BRZOM POŠTOM?

Da, naše reklame dostavljamo širom Srbije. Svaki paket je osiguran a dostava se vrši Poštom Srbije. Rok isporuke paketa je 1-2 radna dana.

DOSTAVA ARTIKALA IZ WEB SHOPA

Proizvodi poručeni preko Promo Dekor webshop-a šalju se u roku 24h od momenta prijema porudžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 24h.
Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 14h, isporuku očekujte 3-5 radnih dana.

Da li dobijam garanciju na svetleće reklame?

Da li držite kurseve izrade neonskih reklama?

Da, naše reklame su premium proizvod visokog kvalitetasa vrhunskom završnom obradom. Na svaki naš proizvod dajemo 2 godine garancije.

Da, naši majstori imaju preko 5 godina iskustva u izradi reklama od Neonflexa, a naši proizvodi su vodeći po pitanju kvaliteta. Kurs traje 5 dana tokom kojih ćete naučiti sve tehnike izrade i tajne zanata koje su naši majstori godinama prikupljali.

Za više informacija kontaktirajte nas na:

Telefon: 062 828 81 20

Email: promodekor.rs@gmail.com

Česta pitanja: FAQ
bottom of page