top of page

Proveren sistem za proizvodnju reklama od Neonflex-a

Naše led neon reklame nalaze se širom Srbije i regiona, krase ih dizajn, kvalitet i vrhunska završna obrada. Ovakav pristup izradi reklama garantuje zadovoljne klijente, preporuke, dobar glas i uspešno poslovanje.

Korak po korak

Kurs prati sve korake izrade reklame, od kreiranja dizajna, projektovanja, izrade, pa sve do pakovanja i pripreme reklame za slanje. Kurs traje 5 dana tokom kojih ćete naučiti sve tehnike izrade i tajne zanata koje su naši majstori godinama prikupljali.

viber_slika_2022-11-02_18-43-48-751 - Copy.jpg
viber_slika_2022-11-09_18-55-09-530.jpg

SISTEM KOJI ODMAH MOŽE DA SE PRIMENI

Tokom godina naši majstori raščlanili su izradu reklame u nekoliko procesa koji značajno olakšavaju i ubrzavaju proces izrade. Ovo je sistem koji je isproban na preko 500 različitih reklama i svuda daje rezultate, treba samo da se primeni.

Polaznici kursa osim praktičnog znanja dobijaju i dokumente, radne naloge, kao i check liste koji olakšavaju izradu reklame i služe kao korak po korak podsetnik.

Počni da praviš reklame on Neonflexa

Znanje koje ćete usvojiti na kursu dovoljno je za početak rada i uslužnu izradu reklama za klijente. Zarade po reklami se kreću pod 100e za rutinske proizvode pa do nekoliko hiljada evra za posebne projekte koji se rade po meri za velike klijente. 

 

Ovaj kurs nije za svakog, potrebno je iskustvo rada sa rukama, smirenost i volja za učenjem. Međutim velika potražnja i sve više klijenata koji traže baš ovakav proizvod čine da svaki polaznik ima posla odmah po završetku kursa. U pronalažanju posla može da pomogne i sertifikat kao i preporuka koju ćemo dati najboljim polaznicima.

il_794xN.3900408072_kzm0.webp

Postani polaznik kursa

Kurs se održava jednom mesečno i traje 5 dana. Cena kursa je 1.000 evra po osobi.

Za više informacija o kursu pozovite na 062 828 81 20 ili pošaljite svoje podatke na email promodekor.rs@gmail.com a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku sa svim detaljima i prvim slobodnim terminima.

Vidimo se!

bottom of page